Hoe druppelt u de CBD-olie

Bij ieder flesje CBD-olie bevindt zich in de dop een druppelaar. Met deze druppelaar kunt u het aantal druppels precies uitmeten. U knijpt op de dop van het flesje CBD-olie en de druppelaar vult zich met CBD-olie. Raadzaam is van tevoren eerst de CBD-olie te schudden, zodat CBD en olie goed vermengd zijn. Is de CBD-olie te koud, dan is het moeilijk opzuigen. Houdt u in dit geval het flesje CBD-olie in uw warme handen of in warm water

U kunt vervolgens de druppels onder de tong druppelen en zo’n 30 seconden in uw mondholte laten zitten. Vindt u dit lastig dan kunt u de CBD-olie ook over uw voeding sprenkelen of in uw drankje. Probeert u zelf uit wat voor u de meest aangename manier is.  Pas na regelmatige inname van de CBD-olie druppels gedurende meerdere dagen kunt u eventueel lichamelijk of geestelijk effect verwachten en kunt u uw dosering CBD-olie eventueel verhogen of verlagen.

Kijk voor meer informatie op decbdshop.nl

Dit reclame-artikel is geplaatst door (rickpanis), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.