Draadloze achteruitrijcamera’s

In Nederland digitaliseren we in rap tempo. Zo zijn er inmiddels ook draadloze achteruitrijcamera’s op de markt. Zo kun je bijvoorbeeld met de storingsvrije digitale draadloze zenderset van SVEN (te verkrijgen bij achteruitrijcamerawinkel.nl) van ieder systeem eenvoudig een draadloze achtruitrijcamera set maken. Deze set biedt de best mogelijke draadloze verbinding. Waar nodig is het ook mogelijk om bekabelde camera’s aan te sluiten.

Het installeren van een draadloze achteruitrijcamera is erg gemakkelijk. De zender en ontvanger zijn simpelweg de vervangers van de kabel. Om de camera en zender van genoeg voeding te voorzien, hoef je enkel nog het voedingskabeltje op de zender aansluiten. Omdat de zenders vooraf gekoppeld zijn, heb je direct beeld wanneer je de ontvanger aan het juiste videokanaal koppelt.

Deze digitale techniek kent een aantal voordelen ten opzichte van de analoge techniek. Ondanks dat de draadloze camera duurder is in aanschaf, is hij op de lange termijn toch voordeliger. De reden hiervoor is dat er vaker problemen zijn met analoge camera’s. Zo geeft een analoge set de beelden vrijwel alleen nog weer met veel storing, of soms zelfs helemaal niet.

De digitale draadloze achteruitrijcameraoplossing is dan wel stabiel, toch kan er ook hierbij nog altijd makkelijk iets misgaan. Dit komt doordat er een extra aansluitpunt op het voertuig en een extra stuk elektronica toegevoegd worden. Een voordeel van de draadloze camera’s is dat de voordelen van bekabelde camera’s (zekerheid, met uitzondering van kabelbreuk), hiermee gecombineerd kunnen worden. Deze twee soorten camera’s kun je namelijk koppelen.

Achteruitrijcamerawinkel.nl raadt aan om in het geval van een camper voor een bekabelde achteruitrijcamera set te gaan. Bij een camper kun je namelijk gebruik maken van een van de kabelgoten die al aanwezig zijn voor het wegwerken van bestaande bekabeling. Een draadloze achteruitrijcamera is uiteraard wel mogelijk. Met het kiezen voor een bekabelde camera bespaar je wel zo een 200 euro. De hogere inbouwkosten van dit soort camera compenseer je hiermee ruim.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
This entry was posted on March 4, 2019, in Huis. Bookmark the permalink.