Het vinden van een trouwlocatie

De grote dag komt steeds dichter bij. Je gaat trouwen met je grote liefde. Dit willen jullie doen op een unieke trouwlocatie. Je komt er al snel achter dat er veel keuzes zijn. Zo kies je de beste trouwfeest locatie uit in 4 stappen:

Wat vind je mooi
Allereerst is het belangrijk om te weten wat je mooi vindt als trouwfeest locatie. Ga je voor een locatie bij een kasteel, hotel of kies je liever voor een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe.
Houd rekening met het seizoen
Als je in de zomer gaat trouwen is de kans op mooi weer groter dan midden in de herfst. Beide seizoenen hebben zo hun charmes, maar je moet dan wel rekening houden met je locatie. In een regenachtig seizoen kun je beter gaan voor een binnen locatie met lekkere warme kachels, waarbij je juist in de zomer makkelijk het feest buiten kan houden. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Kies dan voor een locatie met voldoende ruimte binnen en buiten.
Het aantal gasten
Goed om rekening mee te houden is het aantal gasten. De gasten willen lekker kunnen dansen en zich makkelijk kunnen verplaatsen. De locatie moet dus geschikt zijn voor het aantal mensen wat je uitnodigt. Dit aantal moet dan zowel tegelijkertijd binnen als buiten kunnen zijn. Anders zijn er mensen die buiten moeten blijven staan als het regent.
De extra opties
Sommige trouwfeest locaties beschikken over extra opties bij de reservering. Zo helpen ze bij het organiseren van jouw dag, regelen ze de catering en sommige hebben zelf een trouwtaart in het arrangement. Aan jou is dan de beslissing of je dit zelf wilt regelen of het laat regelen.

Dit artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
This entry was posted on January 11, 2019, in Huis. Bookmark the permalink.