De beste camper gadgets

De winter is misschien net pas voorbij, veel mensen hebben hun zomervakantie al geboekt. Veel Nederlanders gaan in de zomervakantie richting een camping in Spanje of Frankrijk. Of je daar nu heen gaat met de caravan, met een eigen camper of dat je daar een stacaravan neemt, in dit artikel lees je alles over de beste gadgets voor op de campervakantie.

Buitendouche
Niet alle caravans en campers zijn voorzien van een douche. Ook als je een groot gezin hebt is het soms lastig met een kleine douche in de camper. Daarom komt een buitendouche handig van pas. Deze kan je met de kraan vullen, en zelf bepalen wanneer je hem aanzet. Het enige wat je hoeft te doen is pompen met je voet en het water wordt eruit geblazen. Een buitendouche koop je tegenwoordig al voor minder dan €10.

Achteruitrijcamera
Ga je met een grote camper of caravan op vakantie dan kan een achteruitrijcamera set niet ontbreken. Een draadloze achteruitrijcamera is tegenwoordig ongelofelijk gemakkelijk te installeren en monteren op de camper of caravan en het levert veel voordelen op. Naast dat het lastiger is om in te parkeren met een caravan, kan je ook nog eens minder zien. Door gebruik te maken van een achteruitrijcamera heb je veel meer overzicht van de situatie en is inparkeren een fluitje van een cent.

Opvouwbaar service
In een camper of een caravan heb je niet zo veel ruimte, ook als je met het vliegtuig op vakantie gaat ka je niet te veel meenemen. Daarvoor is opvouwbaar service uitgevonden. Dit service is gemaakt van siliconen, waardoor het een stevige vorm heeft, maar ook opvouwbaar is. Hierdoor neemt het nauwelijks ruimte in beslag, maar past er wel veel in. Zo kan je de maaltijd van vorige avond netjes bewaren in een afsluitbare bak. Naast het service zijn er ook pannen en bekers ontworpen. Kortom, je hoeft niet veel ruimte te besparen voor flessen en bakjes. Met dit opvouwbaar service ben je nauwelijks ruimte kwijt.

This entry was posted on March 9, 2018, in Huis. Bookmark the permalink.