Mexicaanse deken op de foto

Mexicaanse deken

Om onze Mexicaanse dekens goed te kunnen verkopen zijn goede foto's noodzakelijk. We maken ze vaak in huis, maar het beste blijkt toch om ze buiten op de foto te zetten. Daarom nemen we, als we naar Italië gaan, altijd een lading Mexicaanse dekens mee. Vaak is het daar mooi weer en kunnen je zonder veel beperkingen foto's maken.

Ook zijn er natuurlijk veel pittoreske plekjes, echter deze zijn natuurlijk in Nederland ook wel te vinden. Echter vaak ontbreekt dan hier het goede weer. Afgelopen oktober weer een hele boel goede foto's gemaakt. In dit geval voornamelijk van de Mexicaanse falsa deken en van de Indiaanse deken.

Hangmat

Toch ook een paar hangmatjes mee genomen om op de foto te zetten. Ook hier geldt hetzelfde als voor de dekens : door het goede licht en de mooie achtergronden goed op de foto te zetten. Alhoewel dekens toch wat eenvoudiger zijn natuurlijk. Een hangmat moet je ophangen, terwijl je een deken gewoon ergens neer kunt leggen.

Mexicaanse hangmat

De Mexicaanse hangmatten fotograferen we in onze studio thuis. Elke hangmat is uniek, we hebben er honderden te fotograferen, dus dat is geen doen om ze allemaal mee te nemen. Zou trouwens ook niet in de auto passen. Echter onze opstelling thuis is voldoende, alhoewel het natuurlijk altijd beter kan. Binnen fotograferen blijft lastig.

Witmaken

Het witmaken van de foto's (voorzover nodig) doen onze kinderen. Vroeger maakten we gebruik van een firma die dat uitbesteedde in Vietnam. Dat leek erg goedkoop, maar het blijkt echt, met de nodige training, redelijk eenvoudig werk te zijn. Ze zijn er blij mee.

 

 


 

This entry was posted on October 25, 2017, in Huis. Bookmark the permalink.