Sierbomen van onlinegroen.nl

Sierbomen online kopen.

Sierbomen zijn een aanwinst voor je tuin. Het zijn bomen die tegen een stootje kunnen. De bomen variëren sterk van hoogte. Je hebt ze wel die nog wel hoger worden dan tien meter. Bolvormige bomen hebben een onderstam die altijd dikker word maar niet hoger. De zuilvormige bomen kunnen heel hoog groeien maar wel heel slank. 

Bomen zijn het hele jaar door te planten. In de zomer worden de bomen wel in pot geleverd. De beste periode om te planten is van 1 Oktober tot 1 Juni.

Appelboom online kopen

Bij een appelboom denk je direct aan de appelboom met mooie rode eetappels. Heerlijk natuurlijk maar naast deze appelboom met eetbare appels heb je ook appelbomen met sierappels. Sier appelboom hebben veel minder onderhoud en aandacht nodig dan de appelbomen van de eetappel. Sierappeltjes zijn niet eetbaar. 

De sierappel is het hele jaar door te planten. In de periode van 1 Oktober tot 1 Juni word hij met kluit geleverd en is dus de beste tijd om te planten. In de zomer word hij in pot geleverd. 

De sierappel word in het Latijn ook wel de Malus ‘Red Sentinel’. De sierappel kan wel zes meter hoog worden als je hem niet snoeit. De bladeren van de sierappel zijn groen, de bloemen zijn roze. De sierappel heeft mooie felle rode kleine sierappeltjes. De sierappeltjes blijven tot eind December aan de boom zitten. De sierappel verliest wel zijn bladeren in de winter. 

De lei sierappel kan tot 6 meter hoog groeien en is een de mooiere leibomen. Dit gebeurd alleen als je hem niet snoeit. Maar snoei je hem wel dan is het een zeer mooie lei vorm. Ideaal voor kleine tuinen. Hij geeft kleur en sier aan je tuin. De bladeren zijn groen maar niet in de winter. Wel zitten tot eind december sierappeltjes aan de boom.

Deze sierappeltjes hebben een mooie fel rode kleur. Deze sierappeltjes zijn wel giftig! De lei sierappel heeft een totale hoogte inclusief leirek van 3,5 meter. De breedte is 1,8 meter. De lei sierappel kun je het hele jaar door planten van 1 Oktober tot 1 Juni word hij met kluit geleverd van 1 Juni tot 1 Oktober met pot. De beste periode om te planten is van 1 Oktober tot 1 Juni wanneer hij met kluit geleverd word.