De verschillende mollenverjagers op een rijtje

Niemand zit te wachten op mollen in de tuin. Mollen kunnen een mooie grasmat binnen notime omtoveren in een puinhoop, waardoor jij jouw hele tuin opnieuw moet laten aanleggen. Een duur grapje dat je liever voorkomt. In dit artikel verschaffen we een lijst met mollenverjagers waar je gebruik van kunt maken wanneer je last hebt van mollen in je tuin. Lees snel verder!

De gevolgen van een mollenplaag

Jaarlijks worden er veel tuinen vernield tegen mollen. Er is in dit geval weinig dat je kunt doen, aangezien geen verzekeraar voor de kosten wilt opdraaien. Mollen zijn in staat om een grote schade aan te richten, zeker wanneer meerdere mollen actief zijn. Gelukkig zijn er voldoende mollenverjagers beschikbaar die je kunt inzetten om mollen te bestrijden. Wees er bewust van dat je er snel bij moet zijn. Ondanks dat mollen zich niet bijzonder snel voortbewegen kunnen ze in een korte tijd ontzettend veel schade aan jouw tuin aanrichten.

Welke mollenverjagers zijn er beschikbaar?

Er zijn meerdere mollenverjagers waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een mollenklem. De voordelen van een mollenklem is dat het doeltreffend werkt. Het is een snelle en effectieve methode om zo snel mogelijk van de mollen af te komen. Daarnaast zijn mollenklemmen goedkoop in aanschaf, waardoor je zonder al te veel geld te spenderen van de mollenplaag af kunt komen. Het nadeel van de mollenklem is dat het absoluut niet diervriendelijk is en dat je de mollenklem (inclusief levenloze mol) zelf moet verwijderen. Een andere optie is een mollenval. Het voordeel van een mollenval is dat het effectief werkt en dat je op een diervriendelijke manier de mollen kunt bestrijden. Daarnaast zijn ze betaalbaar en eenvoudig in gebruik. Meer weten over mollenverjagers? Klik dan op de link!

This entry was posted on September 2, 2017, in Tuin. Bookmark the permalink.