Waterornamenten bij uw vijver

Waterornamenten bij uw vijver: het plaatsen

Heeft u net een of meerdere waterornamenten gekocht, bijvoorbeeld bij vijverspecialist Vijverleven.nl? Hou dan wel een aantal dingen in de gaten bij het plaatsen van ervan. Zo is het belangrijk dat het waterreservoir goed stevig geplaatst wordt. Dit is mogelijk met een reservoir die je in de grond kan zetten in je tuin. Daarop komt de afdekplaat waar jouw waterornament op komt te staan.
 
Zorg er voor dat alles goed waterpas staat en dat jouw waterornament niet kan verzakken. De afdekplaat waar je waterornament op staat kun je afdekken met wat siergrind bijvoorbeeld. Daardoor is het gelijk mooi afgewerkt. Wist je trouwens dat je ook de juistekoppelstukken om jouw waterornamenten aan te sluiten vind in de vijverwinkel van Vijverleven? De meeste waterornamenten in onze die hebben een geïntegreerde waterbak en zijn hierdoor ook zeer geschikt om geplaatst te worden op een terras, balkon, of zelfs in je huis. Mogelijkheden genoeg dus!
 

Kiezen van een waterornament

In de webwinkel van Vijverleven vind je heel veel verschillende soorten waterornamenten. Een keuze maken voor een van deze waterornamenten is echt een kwestie van smaak en de ruimte die je hebt om waterornamenten te plaatsen. Het alleen belangrijk dat jouw gekozen waterornament past qua uitstraling in je tuin, huis of op je balkon.
This entry was posted on August 22, 2017, in Tuin. Bookmark the permalink.