Moderne bijzettafel in landelijke inrichting met bloemen

Vergeet in je zoektocht naar je beoogde interieur, niet te oriënteren op een fraaie bijzettafel. Hoewel dit kleinere meubelstuk al snel over het hoofd wordt gezien, zal de afwezigheid gaan opvallen zodra je van je nieuwe woonkamer gebruik maakt. Het is een makkelijk verplaatsbaar meubelstuk dat de helpende hand biedt als je snel iets dient neer te zetten, of als thuisbasis voor een vaas, plantje of ornament.
 

Bepaal je behoefte

 

Hoeveel bijzettafels heb je dan eigenlijk nodig in je woonkamer? En heb je er dan alleen een nodig in de zithoek? Of komt hij ergens anders ook nog van pas, zoals bij een eettafel?

Ga zitten op iedere plek in de zithoek, zodat je kan bepalen waar er een extra tafelblad nodig is. Bijvoorbeeld aan het uiteinde van een hoekbank of naast een fauteuil. Loop door de ruimte en kijk waar een kaal stuk gebroken kan worden door een speels element. Dat kan een bijzettafel zijn, of een bijzettafel kan het ondersteunen.
 

Country style

 

Als je een modern interieur hebt, wordt een hysterisch object al gauw teveel. Maar als je een landelijk inrichting hebt, kan een modern, minimalistisch object juist zorgen voor een rustpunt in het geheel. Door gebruik te maken van een moderne bijzettafel, combineer je het nuttige van de functie, met het aangename van de uitstraling. Moderne, minimalistische bijzettafels kunnen makkelijk in en dergelijke interieurs verwerkt worden, zodat accessoires als plantjes of fotolijstjes hierop een plaatsje kunnen vinden.
 

Degelijke decoratie en mooie bloemen

 

Door een sober meubelstuk te plaatsen in een interieur waarin landelijkheid heerst, krijgt het object wat erop geplaatst wordt alle aandacht. Een hangplant bijvoorbeeld, die als een waterval over de rand van de bijzettafel neerdaalt, draagt bij aan die natuurlijke look. Antieke lijstjes of stolpjes met daarin grillige vormen, zorgen voor een romantische sfeer. Ook bloemen kleden het geheel aan!
 

Heerlijk hout

 

In een landelijk interieur is de keuze van het materiaal voor meubels bij uitstek hout. Hout leeft, ademt, is goed te onderhouden en is duurzaam in ieder opzicht. Een moderne bijzettafel van hout past zodoende altijd in een landelijke woonkamer, ongeacht de vorm en ontwerp. Moderne bijzettafels die gefabriceerd zijn van massief eiken zijn stevig en zien er prachtig uit. Door een subtiele afwerking geven ze net dat beetje extra en onderscheid het zich van vergelijkbare meubels die aangeboden worden in massaproductie.

 
This entry was posted on July 20, 2017, in Huis. Bookmark the permalink.