cbd pasta natuurlijk product

CBD Pasta wordt van pure CBD gemaakt

CBD-pasta is een product van de hennepplant net zoals CBD-olie. Maar waarom prefereren sommige gebruikers CBD-pasta boven CBD-olie? Dat is erg persoonlijk. De ene gebruiker voelt zich beter met CBD-pasta, de andere met CBD-olie. Het gaat namelijk alleen maar om het effect van de CBD op uw lichaam. En dat is voor heel veel gebruikers een positief effect, zowel lichamelijk als geestelijk!

Wat is CBD precies?

Cannabidiol wordt afgekort als CBD. CBD is een van de heilzame stofjes die voorkomen in de hennep van de cannabisplant. De Cannabidiol zit voornamelijk in de kleine blaasjes die op de hennepbloemen groeien.  Cannabidiol is een plakkerig goedje, na verwerking wordt het CBD-olie. CBD-olie heeft bij gebruik een heilzame werking op het immuunsysteem en is een stimulus voor het zenuwstelsel van het lichaam.  Dit noemt men het endo-cannabinoidensysteem. Het endo-cannabinoidensysteem regelt het functioneren van alle cellen van het lichaam. Het systeem maakt ons lichaam sterk en gezond. En zorgt ervoor dat cellen die minder goed werken, vernietigd worden. CBD, in welke vorm dan ook, ondersteunt positief het functioneren van ons lichaam.

Kiest u voor CBD Pasta of CBD-olie?

Het maakt eigenlijk niet uit wat u kiest, de keuze is persoonlijk, beide producten hebben een gunstig effect op ons gevoel van lichamelijk en geestelijk welbehagen. De reactie op CBD-olie of CBD-pasta is voor iedere gebruiker anders. Voor de een is de reactie op CBD-olie beter als op CBD-pasta, en andersom. Wel is het zo dat het percentage CBD in pasta iets hoger is als in olie. De concentratie CBD in pasta is hoger. Maar beide producten worden op dezelfde manier ingenomen. Beide producten brengt men aan onder de tong, waardoor het lichaam de CBD snel kan opnemen door de slijmvliezen.

De heilzame werking van CBD op het lichaam.

Van CBD is bekend dat het een medicinale, heilzame werking heeft op:

•    Een betere en diepere slaap

•    Helpt bij wisselende stemmingen

•    Helpt tegen een zenuwachtig gevoel

•    Voor een rustige gemoedstoestand

•    Betere darmflora

•    Geeft meer energie

•    Bevordert de concentratie

•    Voedt en verbetert de huid

•    Bij stress en spanningen

•    Heeft een positieve invloed op ouderdomsverschijnselen

•    Goed voor de bloedsomloop

•    Stimuleert de eetlust

•    Verbetert het geheugen

Al deze positieve eigenschappen dragen bij tot een gevoel van welzijn bij de meeste gebruikers. De ene gebruiker ervaart dit positieve gevoel al bij de eerste dosis, bij de andere gebruiker kan dit langer duren. Soms zal een verhoging van de dosis CBD een beter effect opleveren. Onderzoek heeft aangetoond dat de inname van CBD uw weerstand verhoogd tegen ongunstige bacteriën en schimmels. Door het gebruik van CBD-pasta of olie wordt de kwaliteit van uw leven beïnvloed.

Hoe gebruikt u CBD Pasta?

Hoe vaak gebruik je CBD-pasta? In eerste instantie gebruikt u de CBD-pasta 1x per dag, bij voorkeur ’s morgens. U spuit de hoeveelheid van ongeveer een rijstkorrel CBD-pasta onder uw tong, en laat dit ca 45 seconden zitten. Daarna kunt u de CBD-pasta doorslikken. U kunt de dosis langzaam opbouwen tot u het beoogde resultaat bereikt heeft. Bij de ene gebruiker is dit meteen de eerste dag van gebruik, bij de ander zal dit iets langer duren. Het kan zijn dat u zich de eerste dagen wat vermoeid voelt, d.w.z. dat uw lichaam zich aan het ontgiften is. Dit gevoel verdwijnt in een paar dagen.

CBD-pasta hoeft niet in de koelkast bewaard te worden, een donkere plek, zoals b.v. een keukenkastje is ideaal. Gebruik de CBD-pasta op kamertemperatuur, dan is hij het beste te doseren.  CBD-producten blijven een jaar lang houdbaar na opening.

.