Overal gietvloeren

Wij zijn een landelijk gietvloeren bedrijf maar in veel plaatsen hebben wij een aparte afdeling en website. Zo hebben wij een speciale pagina voor Gorinchem, Amsterdam, Rotterdam en nog veel meer. Kijk ook eens op onze gietvloer Rotterdam pagina voor een voorbeeld. Iedereen in deze regio kan dan direct bij het juiste gietvloer bedrijf terecht, hierdoor besparen we tijd en een hoop moeite!

Showroom in Amsterdam

Een nieuwe vloer is een flinke verandering en ook een grote financiële investering vaak, daarom wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat de nieuwe kunststof gietvloer helemaal naar wens is. Daarom kan u bij onze showroom in Amsterdam langskomen om de verschillende soorten kunststof vloeren zelf eens voor u zelf te bekijken. Maak even een afspraak en kom langs!

Nieuwe vloer

Heeft u al een gietvloer en bent u daar tevreden over? Dan is de kans groot dat u ook in andere ruimtes een gietvloer wil toepassen. Dat is logisch ook want de gietvloer biedt veel voordelen en is tegenwoordig voor vrijwel elk interieur geschikt. toch werkt het even iets anders als we een gietvloer in een badkamer moeten aanbrengen. De laatste jaren hebben we veel badkamers voorzien van een nieuwe vloer en daardoor weten we precies wat er nodig is om een gietvloer vloer voor deze situatie te maken.

Alle type betonvloeren

Betonvloeren zijn stevige vloeren die tegen een stootje kunnen. Daardoor werd de betonvloer eerst vooral voor industriële toepassingen gebruikt. Hierbij kan u denken aan werkruimtes, garages, schuren en showrooms bijvoorbeeld. de laatste jaren worden deze vloeren ook steeds meer in huizen geplaatst.