Gietvloer op maat

Wilt u meer weten over gietvloer coating of de verschillen met de gietvloer? Klik dan op één van de links in dit artikel en lees verder op onze website. U kan ook altijd even contact opnemen voor een gedegen advies.

Een unieke vloer

Wilt u graag een gietvloer in uw huis maar denkt u dat u het zelf wel kan aanbrengen? Als u een beetje handig bent dan is dat vaak goed mogelijk. Hiervoor heeft u natuurlijk nog wel de juiste materialen en geschikt gereedschap nodig. Hoewel we u adviseren om uw vloer door professionals aan te leggen helpen u wel graag. Een betonlook vloer zelf doen wordt een eitje met onze hulp!

Stappen gietvloer aanbrengen

Het aanbrengen van een gietvloer kan u soms zelf doen maar daarvoor moet u zich wel houden aan een vast stappenplan. Als dit niet gebeurt dan kunnen er namelijk oneffenheden in de vloer ontstaan, iets wat u juist probeert te vermijden met een naadloze gietvloer. Kijk op onze website en u vindt direct een compleet stappenplan om uw gietvloer aan te brengen.

Advies voor uw vloer

Doe het zelf gietvloer gevonden? Als u op zoek bent naar advies om uw woonbeton gietvloer zelf aan te leggen dan bent u bij deze website zeker aan het goede adres. Hier vindt u namelijk filmpjes en handleidingen waarmee we u zo goed mogelijk op weg proberen te helpen. Komt u er toch niet uit? Dan staan onze vloervakmannen  elk werkdag klaar om u te adviseren!

This entry was posted on October 29, 2016, in Huis. Bookmark the permalink.