Nooit meer onderhoud met woonbeton

U heeft een druk bezet huishouden thuis? En daardoor heeft de vloer nogal eens wat te voorduren? Kies dan voor woonbeton. Een woonbeton vloer is de ideale oplossing tussen makkelijk schoonhouden en een prachtige vloer die in uw interieur past.

Stoer en robuust

Woonbeton staat in elke ruimte. Het kan net datgene zijn wat het helemaal af maakt. De vloer heeft vele opties zodat het volledig aan uw wensen en eisen kan voldoen. Zo kunt u uiteraard de kleur kiezen, de afwerking, maar ook de ruwheid van de toplaag.

Een investering voor in de toekomst

Een woonbeton vloer gaat vele malen langer mee dan eigenlijk ieder andere vloer. Maar is daarom niet minder mooi. Het is een dubbele besparing. U bespaart niet alleen omdat de vloer zelf jarenlang meegaat. Maar het isoleert de woning ook nog eens extra. Wist u dat u tot wel 30 a 40% kunt besparen op de energiekosten door een woonbeton vloer?

Makkelijk in onderhoud

Eenmaal gelegd dan heeft u bijna geen omkijken meer naar de vloer. Dweilen of stofzuigen is meer dan voldoende om de vloer schoon te houden. Dus ook wanneer u kinderen thuis heeft is dit een ideale vloer. Morsen op de vloer is vanaf dan geen ramp meer.

Unieke vloer

Met een woonbeton vloer heeft u altijd een unieke vloer. Elke ruimte is anders dus elke vloer is ook anders. U hoeft dus niet iets te kiezen wat iedereen heeft. U hoeft alleen maar uw wensen en eisen kenbaar te maken. Deze worden dan verwerkt in het eindresultaat. Desgewenst kunt u in elke kamer een andere soort afwerking laten aanbrengen. Zo krijgt de woonkamer een andere eigen identiteit dan bijvoorbeeld de slaapkamer of de kamer van de kinderen.
This entry was posted on April 30, 2016, in Huis. Bookmark the permalink.