Natuurlijk kamperen .. in luxe

Gaat het om kamperen, dan lijkt het wel alsof er geen andere keuzes zijn dan noodgedwongen moet bivakkeren in een krappe caravan, camper of tent. Personen die eigenlijk heel erg van de romantiek van kamperen houden (kampvuurtje, buiten voor de tent eten, ongedwongen praatje maken met je buren), wijken in de praktijk nog wel eens uit naar luxere onderkomens, puur om het aspect "back to basic" te vermijden. Want heel veel mensen willen dat namelijk niet: met het gezin hutje mutje zitten onder primitievere omstandigheden dan thuis, terwijl het vrijheid-blijheid aspect van een camping hen wel degelijk aantrekt. Voor deze groep mensen bestaat er een geweldig alternatief, namelijk: de luxe camping. 

De "Clamping" net even wat luxueuzer kamperen

Een luxe camping

De oplossing voor de kampeerliefhebber in spé: het bezoeken van een luxe camping. Door heel Europa biedt de organisatie Lux-Camp haar wonderschone en luxe campings aan. Reizigers hebben de keuze uit alle populaire vakantielanden en kunnen in de mooiste en meest natuurlijke gebieden van Europa hun reis uitzoeken. In luxe. Want men kan logeren in luxe stacaravans (die wél ruim genoeg zijn en die alle moderne faciliteiten bieden die je kunt verwachten), maar ook houten chalets en luxe grote tenten.

Kijk, dat is nog eens een camping vakantie, maar dan net een beetje anders…