Natuurlijke gietvloer!

Gietvloeren zijn multifunctioneel en zijn geschikt in vrijwel iedere situatie. Deze robuuste vloer is ook nog eens erg mooi en kan afgestemd worden op de wensen van de eigenaar en de uitstraling van het interieur. Of het nu strak, hip en modern is, of juist huiselijk en warm, er is altijd een gietvloer die bij het huis past. Er zijn vele soorten gietvloer waar u uit kunt kiezen. Ieder soort gietvloer heeft zijn eigen sterke punten en het ene type gietvloer is dan ook meer geschikt in een woonsetting dan het andere type gietvloer.

Epoxyvloeren gaan hand in hand met de industrie

Op de werkvloer en in industriële panden wordt doorgaans gekozen voor epoxy gietvloeren. Dit komt omdat dit type vloer bestand is tegen de enorme belasting in deze panden. Epoxy is een kunststof dat de vloer van het bedrijfspand beschermt tegen waterschade, chemische stoffen, slijtage en tal van andere bedreigende factoren. U ziet een epoxyvloer dan ook doorgaans in parkeergarages, magazijnen, grote hallen en fabrieken.

Beton als natuurlijke sfeermaker

De degelijkheid van beton en de warme uitstraling van een vloer die is gemaakt van natuurlijke materialen. Deze combinatie bezitten betonlook gietvloeren. Een degelijke vloer voor thuis of elders.

Een groene vloer

De Green Line vloer is speciaal ontwikkelt voor de mensen die een bewuste keuze willen maken. Deze vloer heeft alle voordelen van een gietvloer en is ook nog eens duurzaam. Hij gaat niet alleen lang mee, maar gaat ook nog eens CO2-uitstoot tegen.

Laat je inspireren door onze tuin-items: