De voordelen van een betonnen gietvloer

Betonnen gietvloeren kennen veel verschillende aanduidingen. Zo worden betonnen gietvloeren ook wel betonlook gietvloeren, woonbeton of design betonvloeren genoemd. Betonnen gietvloeren worden gerealiseerd uit in totaal vier verschillende lagen, waarvan elke laag een andere werking heeft. De onderste laag is bijvoorbeeld bijzonder geschikt om zich te laten combineren met eventuele vloerverwarming. Deze laag heeft als functie om de verwarming van de vloer goed te verdelen over de oppervlakte. De toplagen zijn zogenaamde cementgebonden lagen die vooral effect hebben op de uitstraling van de vloer.

 

Een betonnen gietvloer in uw woning

De betonnen gietvloer voldoet helemaal aan de woontrends van dit moment. Lees de gietvloer tips en ontdek waarom. Beton heeft een stoere, robuuste, krachtige uitstraling en juist deze uitstraling wordt ook gerealiseerd met de betonnen gietvloeren. Echter, betonnen gietvloeren hebben andere kenmerken en kwaliteiten dan regulier beton. Zo zijn de betonnen gietvloeren waterdicht, of vloeistofdicht, zeer onderhoudsvriendelijk en kras-, slijt- en kleurvast. Daarnaast hebben de betonnen gietvloeren een pure, natuurlijke en sterke uitstraling die goed te combineren is met diverse interieurstijlen. Een betonnen gietvloer is volledig naadloos.

 

Geen zorgen om beschadigingen

Met een betonnen gietvloer hoeft u zich geen zorgen te maken om het welzijn van uw vloeren. Deze vloeren zijn zo sterk, en in lichte mate van elastische kwaliteit, waardoor er zeker niet snel beschadigingen ontstaan. Dit zijn vloeren waar echt op geleefd kan worden zonder vervelende gevolgen, en juist dat maakt de betonnen gietvloeren zo ideaal voor in woningen. Uiteraard zijn er naast de betonnen gietvloeren nog veel meer mooie gietvloeren te realiseren.

Beton buitenshuis

Betonnen afdekkers nodig ten behoeve van het afdekken van een schoorsteen, buitenlamp, of betonpaal? Er zijn tal van mogelijkheden hiervoor beschikbaar:

 

This entry was posted on January 1, 2016, in Huis. Bookmark the permalink.