Tuinmeubelen trends 2015

Met de zomer in volle gang willen we optimaal genieten van onze tuin. Wat zijn in de zomer van 2015 absolute musts in de tuin en wat zien we liever verdwijnen om nooit meer terug te keren? Lees het hier in het tuinmeubelen trends topic!

Tuinmeubelen trends zomer 2015

Must have in iedere tuin …. de steigerhouten loungebank! Alsof we niet al jaren inmiddels genoeg krijgen van Steigerhout, gaat de trend onverminderd door!

 

Wicker Kunststof loungesets; nog een trend die je dit seizoen niet aan je voorbij mag laten gaan. Loungesets van steigerhout en kunststof lopen met elkaar in de voorhoede. Het is maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft, want beiden zijn hartstikke goed weerbestendig. Steigerhout wordt altijd in de loop der tijd vaal van kleur; de warmte verdwijnt en een grijzige toonsoort komt hiervoor in plaats. Vind je dit niet mooi dan zijn kunststof tuin loungesets meer voor de hand liggend.

Buiteneten doen we niet in een loungehoek. We houden chillen en diner strikt gescheiden. Het is gewoon ongezellig om aan een laag salontafeltje te eten met je bord op schoot. Nee, voor een heerlijk etentje buiten in de tuin schuiven we aan het eettafel-set aan.