Traptreden om trappetjes te leggen.

Traptreden voor uw droomtuin.

Ziet u ook weleens van die prachtige tuinen op de televisie of in tijdschriften en droomt u er ook van om zo’n mooi onderhouden tuin te hebben? Overweeg dan eens om uw tuin zelf een make-over te geven. Met behulp van beton maakt u in een handomdraai uw eigen droomtuin.

Creëer bijvoorbeeld verschillende niveaus in uw tuin zoals een Japanse tuin met behulp van traptreden. Met de traptreden kunt u gemakkelijk zelf trappetjes aanleggen in uw tuin met de hoogte van uw keuze. Soms is het mooi om terrassen aan te leggen met op iedere laag een andere soort beplanting en soms is het leuk om bijvoorbeeld een groot hoogteverschil te maken.

Traptreden om niveau verschillen op te vangen.

Hoe meer traptreden u gebruikt hoe hoger uw trap wordt en hoe groter het niveauverschil in uw tuin zal zijn. Bekijk online eens foto’s van andere tuinen en doe inspiratie op. Naast de traptreden kunt u ook betonnen elementen gebruiken voor het bouwen van muurtjes of het maken van randen, bloembakken of borders in uw tuin.

Het grote voordeel van werken met beton buiten is dat het niet gaat verweren of vervormen zelfs niet bij extreme regenval, koude of juist hitte. Ook de traptreden zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit beton en zijn met de grootste zorg voor u gegoten in standaard afmetingen zodat u zonder moeite zelf een trap kunt maken.

Hoeveel traptreden moet u bestellen?

Bedenk voordat u aan de slag gaat waar u de trappetjes wilt gaan aanleggen in uw tuin en hoeveel traptreden u moet bestellen. U kunt dit doen door het maken van een tekening zodat u tijdens uw werkzaamheden precies weet waar u aan toe bent.

Dankzij de betonnen traptreden en andere betonnen elementen voor buiten kunt u nu zelf aan de slag in uw tuin en is het voor niemand meer onmogelijk om de tuin een make-over te geven of om de tuin van uw dromen aan te leggen.

Laat je inspireren door onze tuin-items:

 

This entry was posted on June 9, 2015, in Tuin. Bookmark the permalink.