Tover een blij gezicht tijdens een prinsessenfeestje of heksenfeestje

Tover een blij gezicht tijdens een prinsessenfeestje of heksenfeestje

Al een paar weken voordat de dochter echt jarig is komt de vraag naar voren welk feestje gevierd gaat worden: een heksenfeestje of prinsessenfeestje. Beide thema's lenen zich uitstekend voor een spectaculair kinderfeestje. Het is daarnaast een gegeven dat het prinsessenfeestje en heksenfeestje hoog op de ranglijst staan bij de meisjes.

Het organiseren van een prinsessenfeestje of heksenfeestje een uitdaging?
De organisatie van een kinderfeestje legt tegenwoordig veel druk op de schouders van ouders. Tegenwoordig moet alles groter en mooier en dit vergt veel creativiteit en organisatievermogen van de ouders. Ook kinderen verwachten veel. Dochter lief wil in een echte prinsessenjurk paraderen tijdens haar prinsessen feestje of vliegen op een bezemsteel tijdens het heksenfeestje. Ook de spelletjes ondergaan een makeover. Ezeltje prik wordt verruild voor kus de kikker spel. Op het heksenfeestje wordt er geen aardappelrace meer gehouden, dit wordt vervangen door de bezemstelen race.

Prinsessenfeestje

Hulp wordt geboden tijdens de voorbereidingen
Winkeliers spelen handig in op de vraag voor het organiseren van een prinsessenfeestje en heksenfeestje. In veel winkels zijn er rond deze thema’s verschillende decoratie en spel materiaal te vinden. De aanschaf van losse artikelen kosten wel veel geld en tijd.

heksenfeestje

Een goedkopere en makkelijkere manier om een kinderfeestje te organiseren is het huren van een prinsessen/heksenkist. Deze biedt alle benodigdheden en tips voor activiteiten zodat de meisjes zich prima vermaken.

This entry was posted on June 8, 2015, in Huis. Bookmark the permalink.