Pallissades en Boordstenen zijn uniek.

Pallissades geven je tuin een prachtig uiterlijk

Bekijk eens de mogelijkheden van sierbestrating en de mogelijkheid om je eigen borders te maken. Met het gebruik van Pallissadeskun je in een handomdraai je eigen tuin een prachtig uiterlijk geven. Om te zorgen dat je tuin netjes en geordend blijft kun je gebruik maken van boordstenen en palissades.

Je kunt randen maken, afscheidingen creëren, bloembakken maken of je terras- of zitgedeelte afscheiden van de rest van de tuin. De Pallissadesen boordstenen kun je zowel zichtbaar als onzichtbaar toepassen afhankelijk van de omgeving waar je ze wilt gaan gebruiken.

Pallissades hebben een lange levensduur.

De Pallissadeszijn gemaakt van beton wat betekent dat ze een lange levensduur hebben en vervaardigd zijn van een natuurlijk materiaal. Beton en dus ook de betonnen Pallissadeszijn gemakkelijk te gebruiken in iedere omgeving en zijn prima te combineren met groen, steen of andere natuurlijke materialen.

Gebruik de Pallissadesvoor de afwerking van vijvers, perkjes of pas ze toe om je traptreden buiten en uniek uiterlijk te geven. De palissades en boordstenen kun je ook gebruiken om hoogteverschillen mee te maken of om ze juist op te vangen.

Boordstenen of Pallisades aan u de keus.

Plaats de Pallissadesof boordstenen nauw tegen elkaar om eer rand of band te creëren en verfraai je tuin en ga verzakkingen tegen. Een goed onderhoud is het behoud van je tuin en als je er voor zorgt dat alles netjes op zijn plaats blijft liggen en dat niks zal gaan verzakken gaat je tuin langer mee.

Een mooie en verzorgde tuin nodigt je uit om vaker gebruik van je tuin te maken en hoe minder werk en onderhoud je zult hebben aan je tuin hoe meer tijd je over houdt om te genieten van je prachtige tuin en je tijdloze Pallissades. Bestel je Pallissadessnel en gemakkelijk online en ga binnenkort al aan de slag met de verbetering van je tuin.

 

 

This entry was posted on May 31, 2015, in Tuin. Bookmark the permalink.