Snel kweken

Gemakkelijk kweken dankzij toebehoren

Niet alle planten zijn geschikt om het hele jaar buiten te houden. Dit zijn vaak uitheemse planten die naar Nederland geïmporteerd zjin. Probleem is vaak dat ze maar matig gedijen in nederland. Vooral in de herfst en winter is dit het geval. Als je de planten dan naar binnen wilt halen dan kan het een probleem zijn dat ze te weinig licht krijgen (als je ze in de garage zet bijvoorbeeld). In dat geval is extra licht nodig, maar dat is de moeite vaak niet waard om de plant in huis te halen. Daarom kunnen LED lampen om te kweken een goede aanvulling zijn.

Optimaal klimaat

Ook kan het in dezelfde garage nog weleens te koud zijn voor de bewuste plant. In dat geval kun je ook kiezen voor een kweektent. Hier kun je de LED lampen eventueel in integreren alsmede een irrigatiesysteem. Op die manier kun je het perfecte klimaat geven aan de plant en deze in de lente weer zorgeloos buiten zetten!

This entry was posted on December 30, 2014, in Huis. Bookmark the permalink.