Inspiratie voor uw sierbestrating

Dan bent u absoluut aan het juiste adres bij van der Heijden Sierbestrating in Wouw, West-Brabant. Van der Heijden Sierbestrating gaat verder waar andere sierbestrating en tuinmaterialen groothandels stoppen. Met een gevarieerd en ruim aanbod in getrommelde stenen, natuursteen, Chinees hardsteen, kunstgras en tuinverlichting is de kans erg groot dat je bij van der Heijden Sierbestrating slaagt voor het opdoen van tuininspiratie.

Met een assortiment van ruim 10.000 producten is van der Heijden Sierbestrating al meer dan 80 jaar een begrip in West-Brabant en Zeeland. Op van der Heijden Sierbestrating krijgt u een goede indruk van ons assortiment. U kunt online bekijken welke producten wij zoal leveren en indien gewenst kunt u rechtstreeks uit de webshop producten bestellen en afrekenen.

Wilt u graag inspiratie met eigen ogen opdoen? Dan bent u van harte welkom in onze riante showroom van ruim 2500 vierkante meter! Wij hebben een buiten showtuin van 2000 m2 en binnen showroom van 500 m2 waar u alle producten zelf kunt bekijken en voldoende inspiratie kunt opdoen. Wij hebben verschillende tuinen gecreëerd zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw eigen tuin, oprit, terras of vijver.

Onze klanten geven de website vanderHeijden-Sierbestrating.nl 5 van de 5 sterren. Deze beoordeling is gebaseerd op informatie voorziening op de website, bestelgemak, snelheid levering, informatie order verkoop, klantvriendelijkheid, reactiesnelheid en after sales. Neem snel een kijkje op de website om meer informatie te krijgen over van der Heijden Sierbestrating.

Ga naar de website: Inspiratie voor uw sierbestrating

Deze post is geplaatst door van der Heijden Sierbestrating via IP adres: 84.104.115.226.

This entry was posted on August 28, 2013, in Tuin. Bookmark the permalink.