Superfood Chia zaden zijn afkomstig van de Salvia Hispanica plant

Chia zaden zijn afkomstig van de Salvia Hispanica plant en worden al ruim 3500 jaar voor Christus geteeld. De Chia zaden waren vroeger waardevoller dan goud en en vanwege de uitzonderlijk hoge eigenschappen onwijs populair.

Chiazaad is namelijk super gezond en bevat extreem gezonde eigenschappen waardoor de Chia zaden vallen onder de noemer ‘Superfood’. Chia zaden zijn super gezond omdat er bijvoorbeeld 15 x meer magnesium inzit dan in broccoli, 3 x meer ijzer dan in spinazie en 50% meer foliumzuur dan in asperges. In werkelijkheid zijn er nog veel meer bijzondere eigenschappen van chiazaad. Deze kunt u allemaal bekijken op de website van Superfoodme.nl.

Chiazad help ook enorm bij het afvallen en men gebruikt het veel in de sportwereld omdat het de concentratievermogen aanzienlijk verscherpt.

Neem snel een kijkje op www.superfoodme.nl om alle mogelijkheden van Chia zaden te bekijken.

Ga naar de website: Superfood Chia zaden zijn afkomstig van de Salvia Hispanica plant

Deze post is geplaatst door Superfoodme.nl via IP adres: 84.104.115.226.